facebook_pixel
Doom-kartan E1M1 har återskapats i No Man’s Sky

Doom-kartan E1M1 har återskapats i No Man’s Sky

Nyligen släpptes den nya No Man’s Sky-uppdateringen Synthesis, och med den nya möjligheter att bygga strukturer och omforma terräng, numera permanent så länge du bygger tillräckligt nära din egen bas. Och nu har Bioshock– och Broken Age-designern JP LeBreton demonstrerat dessa möjligheter!

I videon nedan ser vi nämligen JP LeBretons version av den klassiska Doom-kartan E1M1 i all dess prakt, och under 9 minuter och 20 sekunder tas vi med på en imponerande rundtur.

Det är dock inte en exakt kopia då kartan saknar explosiva tunnor, och så är dörrarna av kompromissad design som drivs olika strömbrytare kopplade till elsystemet. Texturerna är självklart annorlunda också, och så finns det inga demoner i korridorerna. Nära nog ändå, och ett imponerande hantverk!

Här är E1M1 av JP LeBreton.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar