facebook_pixel
Diablo 4 visar upp trollkvinnan och druiden

Diablo 4 visar upp trollkvinnan och druiden

I början av månaden avtäcktes Diablo 4, och sedan dess har vi förfärats över kosmetiska mikrotransaktioner och beundrat den muskulösa barbaren i en 24 minuter lång gameplay-video. Game Informer låg bakom den sistnämnda, och har nu också gjort videor om de två andra karaktärklasserna.

Således kan du kolla in trollkvinnan och druiden i klippen här nedan, och precis som sist åtföljs videorna av mer eller mindre insiktsfulla kommentarer av Game Informer-gänget.

Om du vill se klippen utan kommentarer så finns de att beskåda på Game Informers hemsida, där vi även hittar artiklar om var och en av de tre olika karaktärsklasserna, där deras förmågor beskrivs i detalj. Diablo 4 har ännu inget lanseringsdatum, men eftersom spelet kommer släppas till de nuvarande konsolerna (såväl som pc:n, givetvis) skulle det förvåna oss rejält om det inte lanseras någon gång under nästa år, kanske rentav i vår?

Här är trollkvinnan och druiden i Diablo 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar