facebook_pixel
Diablo 4 kommer innehålla kosmetiska mikrotransaktioner

Diablo 4 kommer innehålla kosmetiska mikrotransaktioner

Är någon förvånad? Blizzard har legat i framkant när det gäller att sälja kosmetiska produkter och lootlådor, speciellt i Overwatch, så att Diablo 4 skulle följa i samma fotspår är knappast överraskande. Men nu har vi i alla fall fått det bekräftat.

För det kan vi tacka Twitch-användaren Quin69 (och PCGamesN) som intervjuade spelets designer Joe Shely under Blizzcon. Quin69 nice frågade Shely om Diablo 4 skulle innehålla mikrotransaktioner eller en prenumerationstjänst och fick följande svar:

Diablo 4 kommer vara tillgängligt som ett bas-spel och vi kommer ha expansioner. Du kommer också kunna förvärva kosmetiska föremål i spelet.

När Quin69 tryckte på ytterligare för att få ett klargörande om spelet skulle innehålla mikrotransaktioner och en affär svarade Shely “det är fortfarande tidigt, men ja”. Shely underströk också att man inte ska kunna köpa sig till ett spelmässigt övertag utan att det enbart rör sig om nämnda kosmetiska prylar.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar