facebook_pixel
Datagrävare har uppdagat bekant ansikte i Star Wars Jedi: Fallen Order

Datagrävare har uppdagat bekant ansikte i Star Wars Jedi: Fallen Order

Nu på fredag släpps Respawn Entertainments actionäventyr Star Wars Jedi: Fallen Order via både Steam och Origin. Till skillnad från de flesta andra spel av Electronic Arts har dock inte Origin Access-prenumeranter fått tidig åtkomst, eller ens en spelbar demo, så spelet är fortfarande höljt i rejält dunkel.

Trots detta har datagrävare lyckats upptäcka en hel del i spelets filer (så vi antar att man kan pre-loada det?) och fynden har samlats på Reddit (via våra internationella kollegor). Bland annat finns det en video som visar huvudrollen Cal Kestis olika krafter (inklusive en Darth Maul-doftande ljusstav) och en lista över hans förmågor.

Vidare kommer vi få besöka planeterna Bogano, Zeffo, Kashyyyk, Dathomir, samt en slagsmålsklubb på Umbara och inkvisitorfästningen på Ilum. Det verkar också som att (spoiler!) Darth Vader kommer dyka upp. Inte världens största avslöjande, förutom kanske för de av oss som hade glömt bort att hans flåsande hördes i en trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar