facebook_pixel
Cryofall har fått enorm uppdatering och spelbar trialversion

Cryofall har fått enorm uppdatering och spelbar trialversion

I april lanserades Atomictorch Studios överlevnadsspel Cryofall i early access via Steam. Sedan dess har det hänt en hel del, även om användaromdömet har sjunkit från “väldigt positivt” till “mestadels positivt” sedan vi skrev om spelet sist. Och nu har det fått den största uppdateringen hittills!

De största nyheterna sedan early access-lanseringen listas i den nya trailern här nedan, och inkluderar “fordon och mechar”, “elektricitetssystem”, “PvE-servrar och -system”, “utökad och förbättrad värld”, “nya vapen och ett förbättrat stridssystem”, “dussintals nya föremål och teknologier” samt “mycket mer”.

Om det hela låter intressant så säljs spelet för halva priset via Steam just nu (10 euro), och så finns det även en trialversion, som låter dig provspela det fullständiga spelet i åtta timmar. Ett ganska mastigt smakprov!

Här är trailern för det nuvarande läget i Cryofall.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar