facebook_pixel
Commandos 2 och Praetorians återföds den 24 januari

Commandos 2 och Praetorians återföds den 24 januari

I fjol köpte Kalypso Media rättigheterna till alla spel och varumärken av spanska Pyro Studios, däribland Commandos, Praetorians och Imperial Glory. Nya delar i respektive serie har utlovats, men innan dess väntar både Commandos 2 HD Remaster och Praetorians HD Remaster, som vi kollade in i somras.

Då hette det att bägge spelen skulle släppas nu i höst, men nu har vi fått reda på att de har försenats lite grann; via Steam har Kalypso Media samt utvecklarna Yippee Entertainment och Torus Games nämligen meddelat att både Commandos 2 HD Remaster och Praetorians HD Remaster släpps tidigt nästa år, den 24 januari.

Förhandsbokningarna inleds den 13 december, och om du beslutar dig för att nappa kommer du få “exklusiv beta-tillgång” under samma månad, som låter dig provsmaka modifieringarna och den uppiffade presentationen – dock enbart om du förhandsbokar duon direkt via Kalypsos egna onlinebutik, så ha det i åtanke.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar