facebook_pixel
Call of Duty: Modern Warfare får “största innehållsuppdateringen någonsin”

Call of Duty: Modern Warfare får “största innehållsuppdateringen någonsin”

Call of Duty: Modern Warfare släppts för drygt en månad sedan (recension) men kommer redan nu börja utökas med mer innehåll; på bilden ovan ser du nämligen vägkartan för spelets första säsong (för självklart har det en vägkarta), som inleds nästa veckas tisdag, den 3 december.

Till skillnad från tidigare spel i serien är alla innehållsuppdateringar till Call of Duty: Modern Wafare helt gratis för alla spelare, och dessutom rullas alla uppdateringar ut samtidigt på alla plattformar (även om det där ena co-op-läget fortfarande är exklusivt för Playstation 4-spelare fram tills nästa år).

I gengäld har Call of Duty: Modern Wafare (givetvis) ett battle pass, där “precis varje medlem av communityt” kan tillskansa sig “vissa” av graderna, inklusive kosmetiska föremål och två nya basvapen (Ram-7 och Holger-26). Mer information om battle pass-systemet väntar den 3 december.

Under säsong ett väntar dock som sagt gott om gratismaterial för alla, inklusive sex utannonserade kartor (med fler i görningen). Det rör sig om den ikoniska Call of Duty 4-kartan Crash, det övergivna kontoret Vacant, multiplayer- och gunfight-arenan Shipment, ground war-kartan Port samt gunfight-kartorna Cargo (öppet lager på ett tak) och Atrium (som utspelas inuti palatset i Verdansk).

Därtill får vi även ett gäng nya spellägen, där tre av den har namngivits för tillfället; i Reinforce har varje spelare ett enda liv och kämpar över kontrollen över tre flaggor, medan Gunfight-variationen On Site Procurement kräver att du plockar upp utrustning, och Infected beskrivs som ett “överlevnads-party-läge” (låter inte så festligt?).

Slutligen väntar också fyra nya “special ops-upplevelser” i form av Bomb Squad (desarmera bomber i Al-Raab), Grounded (decimera Barkovs tidigare flygbas), Pitch Black (infiltrera Barkovs tidigare gods) och Just Rewards (eliminera en fiendeledare och hacka hans datacenter).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar