facebook_pixel
Book of Travels har redan Kickstarter-finansierats

Book of Travels har redan Kickstarter-finansierats

Förra månaden bekantade vi oss med Book of Travels, ett småskaligt och hypermysigt onlinerollspel av de Stockholm-baserade Shelter-utvecklarna Might & Delight. Vi utlovades en Kickstarter-kampanj inom kort, och nu är den mycket riktigt här, och insamlingsmålet har redan överträffats med råge!

Det bär dock påpekas att 245 810 kronor (som var det ursprungliga målet) är en väldigt liten summa i spelutvecklingssammanhang, men eftersom man redan har samlat en över en miljon kronor (1 174 590 SEK för att vara exakt) så kommer man nog ändå få mer än tillräckligt med pengar att röra sig med, speciellt eftersom Book of Travels redan har varit under utveckling i två år. I skrivande stund är det fortfarande 17 dagar kvar av Kickstarter-kampanjen, så ännu finns det gott om tid för att uppnå stretch goals, däribland “kollaborativ musikfunktionalitet” och en tävling för att få en fanskapad ö implementerad i spelet.

Här är Kickstarter-videon för Book of Travels.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar