facebook_pixel
Black Desert Online-studion har annonserat två nya online-spel

Black Desert Online-studion har annonserat två nya online-spel

2016 släpptes Black Desert Online, ett vackert men grindigt massivt onlinerollspel, vars karaktärseditor imponerade rejält på Mattias Frost (recension). Nu är emellertid de sydkoreanska utvecklarna Pearl Abyss tillbaka med två helt nya onlinespel till pc, och du kan kolla in trailrarna här nedan!

Nyheterna har nått oss via Kotaku (Pearl Abyss har även annonserat mobilspelet Doke V) där vi får reda på att “exosuit-mmo-skjutaren” Plan 8 utvecklas av ingen mindre än Counter-Strike-skaparen Minh “Gooseman” Le, som anslöt till Pearl Abyss i mars 2018. Crimson Desert, å andra sidan, beskrivs som “ett episkt öppen-värld-mmorpg”, som uppenbarligen har en enspelarkampanj med multiplayerlement, och verkar vara en prequel till Black Desert Online. Mer information om bägge spelen utlovas under nästa sommars E3-mässa.

Här är trailrarna för Plan 8 och Crimson Desert.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar