facebook_pixel
Bioware-producent tweetar “Dragon Age” upprepade gånger

Bioware-producent tweetar “Dragon Age” upprepade gånger

Tidigare den här månaden tweetade Bioware om något som tydligen heter “Dragon 4ge Day”, och som kommer inträffa nästa veckas onsdag, den 4 december. Vänner av ordning minns givetvis att just Dragon Age 4 fick en intetsägande premiärtrailer i december i fjol, så det börjar bli dags för ny information.

Nu har Mark Darrah, exekutiv producent hos Bioware, vridit upp hajpreglaget rejält, då han upprepade gånger har tweetat orden “Dragon Age” i olika variationer med olika bilder, tillsammans med en retweet av våra internationella kollegors artikel om ämnet, med kommentaren “åh nej, de är mig på spåren!”.

 

Inte särskilt subtilt alls, och det finns rentav en chans att vi får mer information redan redan idag, då Mark Darrah säger “för att klargöra, det kommer inte finnas något från mig i nyheterna imorgon, men det stoppar inte nyhetssidorna”. Om Mark Darrah refererar till nyheter i stil med denna eller något saftigare än så är oklart.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar