facebook_pixel
Bioware antyder mer Dragon Age 4-information inom kort

Bioware antyder mer Dragon Age 4-information inom kort

När Bioware inte läcker högt uppsatta anställda jobbar man också på Dragon Age 4 (även om spelets producent Fernando Melo sade upp sig i somras). Och nu, drygt ett år efter den intetsägande premiären under fjolårets Video Game Awards, antyder Bioware äntligen att vi kommer få veta mera.

I söndags tweetade nämligen Bioware att dagen markerade “10 år med Dragon Age“, och att man “det här året är uppspelta över att få ansluta communityts fest den 4 december, och fira ett årtionde tillsammans i världen vi alla älskar”. Vackert så, men det verkligt intressanta med tweeten är de avslutande orden “vi ses den 4 december för Dragon 4ge-dagen”, vilket antingen är ett spektakulärt stavfel, eller en inte alls subtil antydan om att vi vi äntligen kommer få mer Dragon Age 4-information om nästan exakt en månad. Vi återkommer då!

Här är Biowares tweet om de kommande Dragon Age-festligheterna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar