facebook_pixel
Bee Simulator släpps imorgon

Bee Simulator släpps imorgon

Förra sommaren introducerades vi för Varsav Game Studios Bee Simulator, ett spel som av allt att döma försöker replikera den överraskande svenska succén Goat Simulator från 2014. Om man lyckas eller ej lär vi få de första indikationerna för imorgon, då Bee Simulatur debuterar via Epic Games Store.

Spontant måste jag dock säga att prislappen på 40 euro låter för hög för att Bee Simulator ska få ett verkligt genomslag bland spelstreamare, men vem vet, kanske finns här innehålls som faktiskt motsvarar vad man kan förvänta sig för prislappen? Utöver ett storyläge hittar vi nämligen också ett renodlat utforskningsläge, tillsammans med ett delad skärm-läge för både co-op och tävlingsinriktad mutliplayer. Soundtracket lär också bli något i hästväg (biväg?) då det komponeras av The Witcher 3-meriterade Mikołaj Stroiński.

Här är en Bee Simulator-trailer från årets upplaga av Gamescom.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar