facebook_pixel
Äntligen! Halo Reach släpps den 3 december

Äntligen! Halo Reach släpps den 3 december

Väntan har varit lång. För lång, rentav. Halo: The Master Chief Collection avslöjades till Windows 10 redan i mitten av mars, och sedan dess har projektet framstått som mycket nära förestående, då ett nyhetsbrev har antytt att samlingens samtliga sex titlar skulle släppas i år.

Så blev dock inte fallet, men nu står det i alla fall klart att kavalkaden äntligen inleds med Halo Reach, som kommer släppas via Steam och Microsoft Store den 3 december. Trailern nedan levererade de glädjande nyheterna under torsdagens X010-event i London, och passade även på att skryta med 4K-upplösning för Bungies sista (och mitt tycke allra bästa) Halo-spel, som ursprungligen släpptes till Xbox 360 för över nio år sedan, den 15 september 2010. Det är onekligen på tiden att det kommer till pc!

Här är trailern för Halo Reach.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar