facebook_pixel
Anthems live service-chef har lämnat Bioware

Anthems live service-chef har lämnat Bioware

Vi har tappat räkningen på antalet högt uppsatta anställda som har lämnat Bioware de senaste åren; speciellt Anthem-teamet har drabbats hårt, och nu följs Ben Irving (Anthem-producenten som lämnade Bioware i mitten av augusti) av Chad Robertson, Anthems live serivce-chef.

Nyheterna nådde oss redan i torsdags via Twitter, då Chad Robertson avslöjade att förra veckan blev hans allra sista hos Bioware. Han hann vara hos studion i hela 14 år, under vilka han främst sysslade med Star Wars: The Old Republic, innan han under de senaste åren flyttade över till Anthem-teamet.

Robertson säger ändå att Anthem “lämnas i kapabla händer”, och att fans kan förvänta sig “stora saker av framtiden”. Robertson vill ännu inte meddela vart han tar vägen, men han kommer fortsätta inom spelindustrin.

Här är Chad Robertsons avskedstweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar