facebook_pixel
Ännu en stor No Man’s Sky-uppdatering släpps imorgon

Ännu en stor No Man’s Sky-uppdatering släpps imorgon

Så sent som i augusti släpptes den stora No Man’s Sky-uppdateringen Beyond, som bland annat lade till VR-stöd, expanderad multiplayer och programmeringsbara baser i rymdutforskningsspelet. Och nu är det dags igen då nästa stora uppdatering Synthesis släpps redan imorgon!

En av de största nyheterna är att spelare kommer kunna utöka lagringsutrymmet i sina skepp, samtidigt som man även kan uppgradera deras klasser, och därigenom öka olika bonusar såsom manövrerbarhet, warp-avstånd, skada med mera. Spelare kommer också kunna göra “permanenta avtryck på världen” med terrain manipulator-verktyget, även om det fortfarande finns vissa begränsningar då endast “terrängredigering inom en bas beskyddas mot regeneration”. Terrain manipulator-verktyget får också ett “ångra”-alternativ.

Därtill kommer du numera kunna äga flera olika multiverktyg (tidigare kunde man bara ha ett gången), och så kommer du även kunna skapa flera olika utseenden för din karaktär att växla mellan. Slutligen ämnar också utvecklarna Hello Games förena VR- och icke-VR-upplevelserna, då man numera kommer kunna köra fordon i förstaperson även utan ett headset, medan VR-användare får tillgång till fotoläget och riddjur.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar