facebook_pixel
Aktivera kontoverifiering, få en månads Origin Access gratis

Aktivera kontoverifiering, få en månads Origin Access gratis

I morse fick vår kära chefredaktör Tveskägg en överraskning, Nej, vi pratar inte om insikterna som brukar kravla upp längs hans ben, utan om ett e-mail av Origin, som hastigt och lustigt meddelade att han fått tillgång till en månads Origin Acess Basic helt gratis, eftersom han har verifierat sitt konto.

Det här är en kampanj som har varit i kraft ett bra tag redan (sedan början av oktober enligt Gamesrader) men vem är jag att protestera när chefen är så här barnsligt upphetsad över upptäckten?

Origin Access Basic ger dig fri tillgång till spelen i The Vault, som just nu inkluderar bland annat Anthem, Battlefield V, Dead Space-trilogin, Unravel 2, Vampyr, Burnout Paradise Remastered, A Way Out, Titanfall 2 och Mass Effect: Andromeda. Dessutom får du provspela de flesta nya Electronic Arts-spel i upp till 10 timmar, dock inte nyligen lanserade Star Wars Jedi: Fallen Order, då EA sade sig vara rädda för spoilers på förhand.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar