facebook_pixel
Age of Empires IV får gameplay-premiär imorgon

Age of Empires IV får gameplay-premiär imorgon

I augusti sade Aaron Greenberg, general manager hos Microsoft, att Relic Entertainments efterlängtade rts Age of Empires IV kommer få gameplay-premiär under Microsoft-eventet X019 i november. Och vet ni vad? X019 drar igång imorgon torsdag, så det är dags att varva upp hajp-maskineriet!

Aaron Greenberg har även tagit till Twitter för att meddela de exakta starttiderna för X019, och i Sverige är det kl. 21:00 som gäller. Eftersom det är Microsoft vi pratar om är givetvis Mixer den föredragna streaming-plattformen (även om man säkert kommer kunna följa med händelserna via andra plattformar också) och utöver Age of Empires IV kan vi förvänta oss “över 24 spelbara titlar” på mässgolvet, däribland Age of Empires II: Definitive Edition, Battletoads, Bleeding Edge, Halo: Master Chief Collection, Microsoft Flight Simulator och Wasteland 3.

Här är Aaron Geenbergs hajp-tweet inför morgondagens festligheter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar