facebook_pixel
Yes, Your Grace är en monarkisimulator, kolla in debuttrailern!

Yes, Your Grace är en monarkisimulator, kolla in debuttrailern!

Till skillnad från de flesta andra anser jag att Fable 3 är det bästa Fable-spelet, då jag fann hela resan från utstött pojkspoling till kung synnerligen tillfredsställande. Jag diggade också spelets sista timmar då man fick ta sig an beslutsfattande på allvar, och fördela rikets resurser enligt eget huvud.

Yes, Your Grace kommer ta Fable 3:s idéer och expandera dem. Man sitter på tronen redan från början och tillbringar dagarna med att lyssna på undersåtarnas klagomål, hjälpa den egna familjen med deras personliga problem, och anställa generaler, häxor och jägare för att utföra lite mindre rumsrena sysslor. Ha dock i åtanke att resurserna trots allt är begränsade, så det gäller att stöda rätt personer i rätt ögonblick för maximal framgång.

Yes, Your Grace lanseras via Steam tidigt nästa år. Här är debuttrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar