facebook_pixel
XCOM: Long War-moddarna gör Terra Invicta, kolla in trailern

XCOM: Long War-moddarna gör Terra Invicta, kolla in trailern

XCOM: Long War, och dess uppföljare Long War 2, är rent allmänt betraktade som några av de bästa moddarna som någonsin har producerats. 2015 grundade utvecklarna bakom fenomenet den egna studion Pavonis Interactive, och nu har vi äntligen fått den första trailern för deras första spel.

Terra Invicita verkar dock ha betydligt mer gemensamt med Stellaris än med XCOM, då det beskrivs som ett grand strategy-spel, där en utomjordisk styrka anländer till de yttre solsystemen, under en tid då mänskligheten har splittras i olika fraktioner med egna agendor. Du kontrollerar en av dessa grupper, The Resistance, och ditt mål är att att köpslå och förhandlade med de andra fraktionerna, för att bygga en flotta som kan slå tillbaka invasionen, samtidigt som du håller ett vakande öga på jordens politiska klimat.

En Kickstarter-kampanj för Terra Invicta är “nära förestående”. Här är den första trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar