facebook_pixel
World of Warcraft har avtäckt två nya spelbara raser!

World of Warcraft har avtäckt två nya spelbara raser!

Nu är jag inte insatt i det moderna World of Warcraft, men jag hade intrycket av att nya spelbara raser alltid introduceras vid lanseringen av nya expansioner. Så är dock inte (längre?) fallet, då Blizzard nu har presenterat version 8.3 av World of Warcraft, som bland annat kommer ge oss två nya raser!

Uppdateringen förväntas släppas tidigt nästa år, och i den nästan 19 minuter långa videon här nedan introduceras vi för det lurviga rävfolket Vulpera (Horde) och Mechagnomes (Alliance).

Vulpera bor i Vol’dun-zonen på ön Zandalar, medan Mechanomes är hemmastadda i Mechagon, en tidigare förlorad stad där gnomer har förbättrat sina kroppar med mekaniska delar.

Både Vulpara och Mechagnomes är så kallade Allied Races, och utifall du är obekant med begreppet (räcker upp en hand!) så handlar det om raser som inte är omedelbart tillgängliga, utan låses upp först efter att man slutfört en quest och maxat reputation-nivån för en associerad fraktion. Allied Races tenderar också oftast vara varianter av redan existerande raser, i Vulperas fall förmodligen Goblins, och i Mechagnomes fall (givetvis) Gnomes.

Här är Blizzards genomgångsvideo av version 8.3 för World of Warcraft.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar