facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 42, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 42, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Disco Elysium

av Joakim Kilman

“Ur de spretiga, märkliga infallen framträder – mot alla odds – en organisk och gjuten helhet som ruskar om och dröjer sig kvar i mitt medvetande långt efter att eftertexterna har rullat.”

Bild från Disco Elysium.

* * *

John Wick Hex

av Rikard Olsson

“Den dödliga schacken som uppstår är ofta nervkittlande, och det kräver en hel del framförhållning för att ta sig igenom banorna. Konceptet lider dock av en del brister.”

Bild från John Wick Hex.

* * *

Felix the Reaper

av Erik Bergérus

“Felix är helt bedårande när han dansar fram genom icke-livet och bjuder på välkänd koreografi som animerats perfekt för hans runda kroppshydda.”

Bild från Felix the Reaper.

* * *

Lonely Mountains: Downhill

av Benny Holmström

“Kameravinklarna i kombination med de öppna 3d-miljöerna gör det svårt att hålla rak kurs, vilket ställer till med rejält huvudbry under smalare passager och vid hopp över större raviner.”

Bild från Lonely Mountains: Downhill.

* * *

FÖRHANDSTITTAR

Cyberpunk 2077

av Andy Kelly

“Efter att ha påbörjat byggen på massiva lyxhotell drog sig företagen ur, och lämnade sina ofärdiga skelett till byggnader åt sitt öde. Det var då gängen tog över.”

Bild från Cyberpunk 2077.

* * *

Kerbal Space Program 2

av Andy Kelly

“Inte nog med att du kan bygga kolonier i ditt solsystem, du kan även etablera dem i andra – om du bygger skepp som kan klara den långa och riskabla resan, det vill säga.”

Bild från Kerbal Space Program 2.

* * *

Monster Hunter World: Iceborne

av Tom Senior

Iceborne vill verkligen att du ska känna kylan. Frost täcker ditt vapen medan du strider, snön formas under din tyngd och snövallar kan sakta ner dig betänkligt.”

Bild från Monster Hunter World: Iceborne.

* * *

Total War Saga: Troy

av Fraser Brown

“Det trojanska kriget må inte vara historiskt korrekt, men ger ändå upphov till ett par intressanta justeringar av Total War-mallen, och Troy verkar kunna bli ytterligare ett riktigt härligt, episkt spel.”

Bild från Total War Saga: Troy.

* * *

Humankind

av Jeremy Peel

“Det här är monument skapade av människor som gjort avtryck på världen. Bedrifter som har bestått tidens tand, och blivit en del av den helhet som är den franska nationen. Det här är något som går igen i Humankind.”

Bild från Humankind.

* * *

ARTIKLAR

Skärmskräckare – Redaktionen om sina skräckfavoriter

av PCG-Redaktionen

“Här är våra bästa och läskigaste spelminnen från zombiehundar, översminkade emoflickor och panikslagna falsettskrik. Känsliga läsare varnas!”

* * *

Fallout: New California – Enorm expansion till New Vegas!

av Andy Kelly

“Den här ambitiösa total conversion-modden har tagit hela sju år att utveckla. Den skapades av Rick Hukkanen och Brandan Lee, med hjälp av dussintals andra fans som gett en hjälpande hand.”

Bild från Fallout: New California.

* * *

VIDEOR

I afton spel med Destiny 2

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar