facebook_pixel
Vampire: The Masquerade – Coteries of New York släpps den 4 december

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York släpps den 4 december

“Det är mycket nu” kanske Vampire: The Masquerade-vänner anser för tillfället; hela tre spel baserade på varumärket är nämligen under utveckling, och nu har ett av dem, Vampire: The Masquerade – Coteries of New York, fått både ett releasedatum och en första gameplay-trailer!

De polska utvecklarna Draw Distance har nämligen annonserat att deras visuella rollspelsroman släpps den 4 december via Steam och GOG. Som vi berättat tidigare är “spelarens val”, “många potentiella stigar” samt “signifikanta avgreningar och reaktivitet” i fokus, och även om Coteries of New York främst är text- och storydrivet, så kommer hunger-, mänsklighets- och Masquerade-mekaniker styra dina alternativ.

Här är den första gameplay-trailern för Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar