facebook_pixel
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 försenas, släpps fortfarande nästa år

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 försenas, släpps fortfarande nästa år

Redan när Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 presenterades i mars siktade utvecklingsteamet hos Hardsuit Labs på lansering någon gång under det första kvartalet 2020. Nu har emellertid dessa planer kommit av sig, och spelet kommer nu släppas först “senare under 2020”.

– Det finns några saker vi ville uppnå under alla omständigheter när vi beslöt oss för att följa i Bloodlines fotspår, skriver Andy Kipling och Brian Mitsoda å utvecklingsteamets vägrar i det nya blogginlägget.

– En djup, förgrenad berättelse; fascinerande och otroligt skådespelade karaktärer; World of Darkness rika universum. Vi är övertygade om att vi är på rätt väg för att kunna ge er allt detta.

– Å andra sidan har vi även ansvaret att undvika några av de problem som plågade det första spelet, som fick en ökänt tidig lansering. Under de senaste månaderna har det gått upp för oss att vi skulle riskera upprepa det misstaget om vi skulle hålla oss till det ursprungliga datumet. Vi kommer inte göra det. När allt är sagt och gjort vill alla som jobbar på det här spelet ge er det bästa Bloodlines 2 vi kan.

Vi kommer ändå få en uppdatering om läget för Bloodlines 2 under helgens PDXCON i Berlin, och en dedikerad Bloodlines 2-stream kommer gå av stapeln på söndag via Twitch.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar