facebook_pixel
Trailer för Fortnite Chapter 2 har läckt, och man kan fiska!

Trailer för Fortnite Chapter 2 har läckt, och man kan fiska!

Under gårdagen skrev vi om det svarta hål som just nu har slukat Fortnite med hull och hår, inför vad som förmodligen kommer bli den största uppdateringen för battle royale-skjutaren hittills. Och nu har en en trovärdig trailer för Fortnite Chapter 2 läckt ut på internet, som du kan kolla in här nedan.

Personligen har jag spelat Fortnite i kanske två-tre timmar totalt, så jag hänvisar stället till våra internationella kollegor, som lite halvbestämt hävdar att vi kommer få en helt ny karta, då inga av miljöerna i trailern framstår som omedelbart bekanta. Vi kan även vänta oss båtar, möjligheten att simma (har det inte varit en grej tidigare?), co-op-emotes, ett nytt progressionssystem, stealth-funktionalitet, kängurustyltor, möjligheten att bära knockade spelare samt (det viktigaste av allt) ett helt nytt fiske-minispel!

Värt att notera är också att trailern överhuvudtaget inte fokuserar på Fortnites klassiska hetsbyggande av improviserade fort, så kanske Epic Games försöker nedprioritera den taktiken i framtiden? Skulle faktiskt göra mig betydligt mer sugen på att ge spelet ännu ett nytt försök.

Här är den läckta trailern för Fortnite Chapter 2.

Uppdatering: Här är också en filmisk trailer för Fortnite Chapter 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar