facebook_pixel
Tidigare Xbox-chefen Mike Ybarra ansluter till Blizzard

Tidigare Xbox-chefen Mike Ybarra ansluter till Blizzard

Blizzard kokar just nu. Dels skakas studion fortfarande av Blitzchung-skandalen (som till och med har dragit åt sig den amerikanska regeringens blickar), dels kommer man mycket sannolikt avtäcka Diablo 4 under Blizzcon, mellan den 1 och 2 november i Anaheim, Kalifornien.

Så Mike Ybarra – som jobbat hos Microsoft i nästan 20 år, bland annat som som vice-vd för Xbox-divisionen – har onekligen valt sin tajming med omsorg (eller inte) då han nu har avslöjat att han kommer börja jobba hos Blizzard som executive vice president och general manager. Den första officiella arbetsdagen blir den 4 november, men han kommer ändå närvara under Blizzcon, vilket kan bli ett ett riktigt rejält elddop som han sent kommer att glömma, på både negativa och positiva sätt. Lycka till säger vi bara!

Här är Mike Ybarras tweet om det nya jobbet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar