facebook_pixel
The Sims 4: Discover University har presenterats, släpps den 15 november

The Sims 4: Discover University har presenterats, släpps den 15 november

Det har skrivits spaltmeter om det höga utvecklingstempot för spel som Fortnite (och de extrema arbetsförhållandena), men faktum är att The Sims 4 inte är särskilt mycket sämre på den fronten (minus crunchen då, förhoppningsvis). I september fick vi Realm of Magic, och i november får vi nästa tillägg!

Den här gången handlar det om expansionspaketet The Sims 4: Discover University (Realm of Magic beskevs som ett game pack, steget under expansion), och du kan kolla in den officiella presentationstrailern här nedan (som också låter oss veta att den officiella svenska titeln är Studentliv, utifall man föredrar att använda den).

Du kan läsa mer om expansionen på hemsidan, där vi får reda på att vi får helt nya skolmiljöer, möjligheten att välja vilka ämnen vi vill att våra simmar ska studera, och nya fritidsintressen. “Den personliga stilen” är också i fokus, med gott om inredningsmöjligheter för studentlyan, och kosmetiska alternativ för dina simmars utseende.

The Sims 4: Discover University släpps den 15 november. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar