facebook_pixel
The Division 2 firar massiv uppdatering med gratishelg

The Division 2 firar massiv uppdatering med gratishelg

Medan Ghost Recon Breakpoint (recension) visade sig lämna en hel del i övrigt att önska går en annan Tom Clancy-skjutare som tåget just nu; The Division 2 har nämligen fått en massiv “episod 2”-uppdatering, som bland annat introducerar nya uppdrag och ett nytt pvp-läge.

Du kan nagelfara det kompletta innehållet på det officiella forumet (uppdateringen har även introducerat en ny karaktärsklass, en pvp-karta, ny utrustning, ett nytt vapen och mängder av mindre förändringar, däribland uppdaterat användargränssnitt) och om du inte har spelet The Division 2 tidigare kan du glädjas åt att en ny gratishelg har inletts idag, som låter dig spela hur mycket du vill fram till måndag morgon. Dessutom, om du provade The Divsion 2 under den första gratishelgen, så kan du återuppta ditt spelande med samma karaktär.

Det bör dock påpekas att “episod 2” ännu bara är tillgängligt för season pass-ägare, och att alla andra (de som “bara” har betalat för basspelet) måste vänta tills inkommande tisdag för att panga loss genom det nya innehållet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar