facebook_pixel
The Council-skaparnas Vampire-rollspel släpps 2021

The Council-skaparnas Vampire-rollspel släpps 2021

I våras berättade Bigben Interactive att The Council-utvecklarna Big Bad Wolf kommer ge oss ytterligare ett Vampire: The Masquerade-spel (vid sidan av Bloodlines 2 och Coteries of New York). Och nu har spelet fått både en undertitel och ett lanseringsfönster via Twitter, och de är Swansong och 2021!

Någon trailer har vi emellertid inte fått ännu (buu!), men ett par uppföljningstweetar avslöjar att spelet kommer alternera mellan tre spelbara vampyrer från tre olika klaner inom The Camarilla (som även är en fraktion som figurerar i Bloodlines 2), i en berättelse som involverar “viskningar om konspirationer, mord och maktkamper”, där man måste “skydda sin klan, uppdaga sanningen, och framför allt annat beskydda Masqueraden”. Intressant värre, och vi ser fram emot mer information tids nog, även om det sannolikt dröjer till nästa år.

Här är tweeten om Vampire: The Masquerade – Swansong.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar