facebook_pixel
Terminator: Resistance visar upp överraskande stealth-sekvenser

Terminator: Resistance visar upp överraskande stealth-sekvenser

För exakt en månad sedan visade Reef Entertainment och Rambo: The Video Game-utvecklarna Teyon (jo, på riktigt!) upp sitt till synes kompetenta licensspel Terminator: Resistance. Och nu har spelet visat upp sig igen, under den arkiverade Playstation Access-streamen här nedan.

Terminator-segmentet inleds vi 2:31:35 och fokuserar, något överraskande, på stealth-mekanik. Spelaren (frihetskämpen Jacob Rivers) förstapersonssmyger mellan bilvrak och kanontorn, som kan hackas genom att spela en Frogger-kopia. När jobbet är gjort mejar kanontornen sedan ner fientliga T-800-robotar, som annars skulle kunna pulvrisera spelaren på några ynka sekunder. Vi demonstreras också för ett väldigt Elder Scrolls-doftande låsdyrkningsminispel, och så gör T-1000-skådespelaren Robert Patrick ett gästspel!

Här är de nya spelsekvenserna från Terminator: Resistance.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar