facebook_pixel
Terminator kommer till Mortal Kombat 11 imorgon, kolla in trailern!

Terminator kommer till Mortal Kombat 11 imorgon, kolla in trailern!

Ni minns kanske att vi fick de första tecknen på att Terminator skulle bli spelbar i Mortal Kombat 11 (recension) redan i april. Mycket riktigt kommer han bu släppas som dlc nästa tisdag (för Kombat Pack-ägare, som får en veckas early access) och du kan kolla in en splitterny trailer här nedan!

I trailern gör Terminator (som inte röstskådespelas av Arnold Schwarzenegger, sorgligt nog) upp med en rad existerande Mortal Kombat 11-kämpar, och han använder sig av hagelbössor, stålnävar, stålknän, maskinpistoler och granater för att ta sina motståndare av daga – i alla fall tills Scorpion tuttar eld på hans yttre, och blottar det kalla stålskelett som är hans inre och sanna jag. Under trailerns sista sekunder får vi också exempel på Terminators finishers, men de får du upptäcka på egen hand. Spoilers: de är ganska brutala.

Här är trailern för Terminator T-800 i Mortal Kombat 11.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar