facebook_pixel
Sunless Skies får en maffig gratis uppdatering i Sovereign Edition

Sunless Skies får en maffig gratis uppdatering i Sovereign Edition

Nästa år släpps finfina äventyret Sunless Skies (vår finfina recension) till konsoler. Till den versionen har utvecklarna byggt ut spelet med mer innehåll, men det betyder inte att pc-spelare går lottlösa.

PC-versionen av Sunless Skies kommer nämligen få en ordentlig uppdatering med namnet Sovereign Edition. Vi kan väl spana in trailern med en gång:

Bland nyheterna har Failbetter Games lagt till fler möjligheter när det gäller att skapa sin karaktärs bakgrundhistoria, samt gjort det det möjligt att fortsätta höja sina stats trots att man nått level-taket. Spelet har också fått ett mer avancerat system för att hantera hunger hos dina skeppskamrater. Som Chris Gardner från Failbetter säger:

– När deras desperation växer kommer du ha möjligheten att försöka äta okloka, obehagliga och tragiska saker.

Sunless Skies: Sovereign Edition släpps som en gratis uppdatering till alla med originalspelet. Något datum finns ännu inte men utvecklarna siktar på första halvåret 2020.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar