facebook_pixel
Spelare har stulit (nästan) vartenda föremål i Untitled Goose Game

Spelare har stulit (nästan) vartenda föremål i Untitled Goose Game

Untitled Goose Game må vara spelmässigt grunt (recension), men att gåsen har charmat brallorna av spelvärlden är uppenbart, vilket har lett till mängder av gåsrelaterat material på internet. För två veckor kollade vi in ett speedrun-rekord, och nu har ännu en spelare visat prov på sina färdigheter.

Youtubaren TerakJK har nämligen stulit precis vartenda föremål i hela Untitled Goose Game (förutom trädgårdsmästarens hatt och hammare, samt två muggar som slog ihjäl sig), och nedan kan du se en fyra och en halv minuter lång höjdpunktsvideo som dokumenterar processen. Alla föremål samlas på hög i spelets startområde, vilket förståeligt nog leder till en del prestandaproblem. Fotbollen visade sig också vara en utmaning eftersom gåsen inte kan plocka upp den, men tids nog lyckas TerakJK knuffa även den till dess rättmätiga plats.

Här är videon där TerakJK stjäl (nästan) vartenda föremål i Untitled Goose Game.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar