facebook_pixel
Shroud följer Ninja, flyttar till Mixer

Shroud följer Ninja, flyttar till Mixer

För drygt tre månader sedan skakades internet lite försiktigt av det faktum att den prominenta Fortnite-streamaren Ninja dumpade Twitch, till förmån för Microsofts streamingplattform Mixer. Och nu har det visat sig att en av Ninjas mest namnstarka konkurrenter har gjort samma sak!

Michael “Shroud” Grzsesiek har nämligen tagit till Twitter för att ladda upp en video, där han utannonserar att även han tar steget över till Mixer (och Microsofts feta checkhäfte, får man anta). Shroud har främst gjort sig känd för sina prestationer i Playerunknown’s Battlegrounds (och fick en avstängning för besväret när han samarbetade med fuskare), men den senaste tiden har han breddat sitt utbud med Apex Legends, Fortnite, Counter-Strike: Global Offensive och World of Warcraft, som synes på hans numera icke-verifierade Twitch-konto.

Här är Shrouds tweet om övergången till Mixer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar