facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider verkar få “definitiv utgåva” inom kort

Shadow of the Tomb Raider verkar få “definitiv utgåva” inom kort

Eidos Montreals actionäventyr Shadow of the Tomb Raider släpptes förra hösten, och Jerry “Bob” Fogselius var rätt förtjust i det, och belönade spelet med hela 89 procent i vår recension. Sedan dess har det släppts mängder av dlc, som nu verkar bakas in i en ny “definitiv” utgåva.

Den australiensiska granskningsnämnden har nämligen granskat Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, vilket antyder att den nya utgåvan torde vara redo för lansering ungefär nu. Utöver dlc:t (som bestod av hela sju miniexpansioner) kan vi kanske också förvänta oss en del annat gott, detta eftersom att föregångaren Rise of the Tomb Raider fick jubileumspaketet 20 Year Celebration Pack (recension) ett år efter lanseringen av originalspelet. Huruvida Shadow of the Tomb Raider får liknande material lär vi bli varse om väldigt snart.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar