facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition släpps den 5 november, kolla in trailern!

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition släpps den 5 november, kolla in trailern!

Förra måndagen rapporterade vi att en “definitiv utgåva” av fjolårets actionäventyr Shadow of the Tomb Raider (som Jerry Fogselius hyllade i vår recension) hade listats hos den australiensiska granskningsnämnden. Och nu har Square Enix mycket riktigt presenterat utgåvan för allmänheten!

Shadow of the Tomb Raider: Defintive Edtion släpps tisdagen den 5 november via Steam, och kommer inkludera basspelet tillsammans med alla sju släppta dlc-paket, och en extra Definitive Edition-dräkt för Lara Croft.

Inte mycket nytt under solen, men om du inte har spelat Shadow of the Tomb Raider lär detta bli ett prisvärt sätt att göra det (även om vi ännu inte vet vad det kommer kosta). Via den här FAQ-artikeln får vi också reda på att alla som redan äger basspelet och season passet kommer få den nya dräkten gratis, medan ägare av basspelet men inte season passet kommer kunna uppgradera till Definitive Edition för en förmodat nätt liten summa.

Här är trailern för Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar