facebook_pixel
Pathologic 2 får gratis-dlc nästa vecka

Pathologic 2 får gratis-dlc nästa vecka

I våras lanserades Ice-Pick Lodges semiuppföljare Pathologic 2, ett becksvart överlevnadsspel som Jocke Kilman beskrev som “ett hypnotiserande stycke spelkonst, som antingen kommer att fascinera, eller reta gallfeber på dig” i vår recension. Och nu vankas det gratis-dlc, som visas upp här nedan!

Jag vet inte med er, men det här med “hemsökande cover-versioner” i trailers känns väldigt 2006, och näst intill parodiskt för mig vid det här laget. Så jag måste medge att jag mest bara fnissar åt det hela i trailern för Marble Nest (som dlc:t heter), även om själva bildmaterialet är nog så stämningsfullt.

Marble Nest beskrivs som en fristående, två-tre timmar lång spin-off av Pathologic 2, där man spelar som en doktor som försöker hejda den nuvarande epidemin. Hela äventyret utspelas under en enda dag i The Town, och du kan läsa mer på tilläggets produktsida på Steam, där det släpps nästa veckas måndag, den 28 oktober.

Här är trailern för Pathologic 2: Marble Nest.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar