facebook_pixel
Ny trailer ger överblick av Marvel’s Avengers

Ny trailer ger överblick av Marvel’s Avengers

Tidigare den här månaden fick vi en trailer för Ms. Marvel i Marvel’s Avengers, vilket tog det totala antalet spelbara hjältar till sex stycken (vid sidan av Iron Man, Thor, Black Widow, The Hulk och Captain America). Och nu har Square Enix släppt en ny trailer, som ger en rejäl överblick av spelet.

Personligen hade jag fått intrycket av att Marvel’s Avengers skulle bli en helt och hållet co-op-fokuserad historia, men i det tre minuter långa klippet avslöjas bland annat att det kommer finnas två olika uppdragstyper, en för co-op, och en för ensamma spelare i en fullfjädrad enspelarkampanj.

Passande nog är det just Ms. Marvel som måste samla ihop det splittrade Avengers-gänget under inledningen av berättelsen, för att stoppa organisationen AIM, som mer eller mindre har tagit över världen i Avengers frånvaro.

Marvel’s Avengers släpps den 15 maj 2020. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar