facebook_pixel
Marvel’s Avengers visar upp Ms. Marvel i ny trailer

Marvel’s Avengers visar upp Ms. Marvel i ny trailer

Under E3 avtäckte äntligen Square Enix och Crystal Dynamics sitt Avengers-spel, till tonerna av rätt neutrala reaktioner. Den största stötestenen var att inga av filmernas skådespelare repriserar sina roller, även om det är ett förståeligt beslut med tanke på spelets förmodade live service-natur.

Nu har man släppt en ny trailer som introducerar Ms. Marvel – eller Kamala Kahn, som New Jersey-tjejen heter i det civila livet – och hon kommer bli Marvel’s Avengers sjätte spelbara karaktär, vid sidan av Iron Man, Thor, Black Widow, The Hulk och Captain America.

Personligen är jag obekant med Ms. Marvel, så jag vet inte om krafterna hon uppvisar i den här trailern är uppdiktade för spelet eller inte – men för Gamesradar förklarar Hannah MacCleod, narrative desginer, att Kamalas “stretch-krafter” kom till efter att hon utsattes för något som kallas för “Terrigan Mist”, under firandet av “A-Day” för fem år sedan, samma händelse som splittrade Avengers-teamet i spelets berättelse.

Marvel’s Avengers släpps den 15 maj 2020. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar