facebook_pixel
Layers of Fear och Qube 2 är Epic-gratis nu

Layers of Fear och Qube 2 är Epic-gratis nu

Det är den där tiden etc. Och den här veckan är det Bloober Teams spökpromenad Layers of Fear: Masterpiece Edtion som är gratis på Epic Games Store, tillsammans med Ten Hut Games förstapersonspusslare Qube 2. Bägge spelen är gratis fram till nästa torsdag, då de ersätts av en ny duo.

Nästa vecka kan vi således vänta oss inget mindre än svenska Frictional Games hyllade sci-fi-skräckis Soma, tillsammans med Double Fines fröjdefulla rollspel Costume Quest. Vi passar även på att tipsa om den stora halloween-rean som pågår hos Epic Games Store just nu, där bland annat Remedy Entertainments hyllade och fortfarande färska actionäventyr Control (recension) säljs för 45 euro, istället för det ordinarie 60 euro. Inte illa!

Här är två trailrar för Layers of Fear och Qube 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar