facebook_pixel
Lanseringstrailern för Death Stranding är 8 minuter lång

Lanseringstrailern för Death Stranding är 8 minuter lång

Säga vad man vill om Hideo Kojima, men karln kan verkligen klippa trailrar. Så nu, när han har lyckats frigöra sig från Konami, tar han givetvis i så han spricker. Således kommer det inte som en överraskning att lanseringstrailern för Death Stranding är åtta minuter lång, och du kan kolla in den här nedan.

Death Stranding släpps exklusivt till Playstation 4 den 8 november, nästa veckas fredag, medan vi pc-spelare måste vänta. Tidigare den här veckan fick vi dock det preciserade lanseringsfönstret “tidigt sommmaren 2020”, vilket faktiskt inte är en särskilt lång tid i det stora hela, så bara vi klarar oss undan spoilers de kommande veckorna så kommer vi nog kunna forsätta ducka för dem nästa år också.

Lanseringstrailern bjuder på en hel del, även om det fortfarande känns osäkert hur Death Stranding faktiskt kommer vara att spela, minut till minut. Klar sak är i alla fall att det blir en hel del vandrande genom raserade landskap, medan man ledsagar Norman Reedus under ett uppdrag som ska “återförena” USA, och återuppväcka landets storslagenhet. Guillermo Del Toros och Mad Mikkelsens karaktärer får rejäl skärmtid också.

Här är lanseringstrailern för Death Stranding.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar