facebook_pixel
Kultskjutaren XIII har återvänt till GOG, massiv rea firar butikens elvaårsdag

Kultskjutaren XIII har återvänt till GOG, massiv rea firar butikens elvaårsdag

I våras utannonserades, något otippat, en remake av Ubisofts klassiska celshadade och serietidningsbaserade fps XIII från 2003, denna gång i händerna på Playmagic och Microids. Den ursprungliga planen var att spelet skulle släppas nu i höst, men i somras försenades releasen till 2020.

Vi antar att det är av exakt den här anledningen (inte förseningen, utan det faktum att det kommer en remake, komplett med förnyade licensavtal) som originalet nu har återvänt till GOG. Spelet kan inhandlas för överkomliga 6 euro och spelas på moderna datorer (Windows 7, 8 och 10) och röstskådespelarinsatserna av David Duchovny och den numera saligt insomnade Adam West förblir intakta.

Annorstädes på GOG firas butikens elvaårsjubileum med en stor rea, där man kan inhandla en rad olika RRM-fria spel prisnedsatta med så mycket som 80 procent. Bland annat bjuds det på The Witcher 3: Game of the Year Edition för 15 euro, samt Hellblade: Senua’s Sacrifice och Kingdom Come: Deliverance för samma pris, tillsammans med en uppsjö av äldre klassiker såsom XCOM: Enemy Unknown Complete Pack för 6 euro och 9 cent, och The Curse of Monkey Island för 3 euro och 19 cent.

Här är GOG:s trailer för XIII.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar