facebook_pixel
Kolla in lanseringstrailern för rymdthrillern Deliver Us The Moon

Kolla in lanseringstrailern för rymdthrillern Deliver Us The Moon

Det här med trender i spelvärlden är roligt; mindre än ett halvår efter Observation (recension) anländer nämligen Keoken Interactives till synes snarlika Deliver Us The Moon. Sci-fi-thrillern släpptes igår via både Steam och GOG, och mottagandet på den förstnämnda plattformen är just nu “väldigt positivt”.

Deliver Us The Moon utspelas i en näraliggande framtid där jordens resurser har förbrukats, vilket tvingar de globala krafterna att grunda World Space Agency, i syfte att utvinna en ny lovade energikälla på månen. Allting går givetvis fel, och åratal efter en mystisk incident skickas du, mänsklighetens sista astronaut, till månen för att ta reda på vad som hände, och förhoppningsvis rädda mänskligheten på samma gång. Ingen press!

Här är lanseringstrailern för Deliver Us The Moon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar