facebook_pixel
Kolla in debuttrailern för Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Kolla in debuttrailern för Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

2017 avslöjade Focus Home Interactive och Cyanide Studios (Call of Cthulhu, Styx: Shards of Darkness) att de håller på att utveckla ett spel baserat på Werewolf: The Apocalypse. Bigben Interactive köpte emellertid upp Cyanide under 2018, vilket flyttade över utgivningsrättigheterna till de nya ägarna.

Och nu, nästa tre år efter utannonseringen, har Werewolf: The Apocalypse – Earthblood förärats med dess allra första trailer. Det är väldigt mycket metal, ansiktsbehåring, mörker och (givetvis) varulvar, nästan till en parodisk grad. Inga spelsekvenser visas, och det är ont om övrig information, men i klippbeskrivningen får vi i alla fall veta att “Cahals flock svävar i fara (vem är Cahal?), och när han återvänder hittar han Endron, Pentex energiarm (vad är Pentix?) som håller på att dra igång en utvinningsplats och förstöra skogen omkring hans Caern”. Okej, åtminstone jag fattar exakt vad det här handlar om. Inga som helst tvivel. Klart som korvspad.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood släpps någon gång under 2020. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar