facebook_pixel
Jodå! Sea of Thieves har också fått en halloween-uppdatering

Jodå! Sea of Thieves har också fått en halloween-uppdatering

Under gårdagen skrev vi om de nya halloween-uppdateringarna för både Overwatch och Apex Legends, och i fredags tog vi även en titt på motsvarigheten för Final Fantasy XIV. Sea of Thieves vill inte vara sämre, och har nu fått den ändamålsenligt mysrysliga uppdateringen Fort of the Damned.

Du kan läsa om Fort of the Damned i detalj på den officiella hemsidan, eller så kan du kolla in den 6 och en halv minuter långa videon här nedan, där vi introduceras för skattjakter efter mystiska döskallar som så småningom tar spelarna till, just det, Fort of the Damned. Årstiden till ära har utvecklarna Rare också introducerat de nya husdjuren Skeleton Marmoset och Skeleton Cockatoo, tillsammans med mängder av andra kosmetiska föremål.

Slutligen har man även implementerat ett nytt duelläge i arenan (en besättning mot en annan) och en helt ny banjo, som är gratis för alla spelare. Här är videogenomgången av nya uppdateringen till Sea of Thieves.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar