facebook_pixel
Hitman 2 får mysryslig halloween-uppdatering idag

Hitman 2 får mysryslig halloween-uppdatering idag

Utifall du inte märkt det så närmar vi oss slutet av oktober, vilket innebär att alla live service-spel värda namnet har fått eller kommer få sina egna halloween-uppdateringar. Däribland mördarspelet Hitman 2, har det visat sig, eftersom du kan kolla in trailern för dagens mysrysliga uppdatering nedan.

Du kan läsa mer på den officiella hemsidan, dock inte specifikt om uppdraget som presenteras i trailern (även om vi kan utläsa att det handlar om en uppiffad version av Hitman 2:s tutorialkarta, som ingår i gratisutgåvan Starter Pack, vilket betyder att även gratisspelare kan ta sig an halloween-materialet) men väl om specifika buggfixar och balansjusteringar, såväl som en lista över saker som inte har ändrats och kända problem (alla uppdateringar för alla spel borde åtföljas av dylik information, då den är genuint användbar).

Här är trailern för halloween-uppdateringen till Hitman 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar