facebook_pixel
Här är systemkraven för Star Wars Jedi: Fallen Order

Här är systemkraven för Star Wars Jedi: Fallen Order

Personligen ansåg jag att Star Wars Jedi: Fallen Order inte imponerade särskilt mycket under sommarens gameplaypremiär i samband med E3, men sedan dess har spelet artat sig rejält då den övergripande strukturen och mekaniken har jämförts med både Sekiro: Shadows Die Twice och Metroid.

Den drygt två veckor gamla storytrailern fortsatte också lova det bästa Star Wars-spelet på evigheter (inte så svårt med tanke på hur Electronic Arts har misshandlat licensen hittills) och nu har man publicerat de officiella systemkraven och de rekommenderade specifikationerna via Origin.

MINIMUM REQUIREMENTS

OS: 64-bit Windows 7/8.1/10
Processor (AMD): FX-6100 or Equivalent
Processor (Intel): i3-3220 or Equivalent
Memory: 8 GB
Graphics card (AMD): Radeon HD 7750 or Equivalent
Graphics card (NVIDIA): GeForce GTX 650 or Equivalent
DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
Hard-drive space: 55 GB

RECOMMENDED REQUIREMENTS

OS: 64-bit Windows 7/8.1/10
Processor (AMD): Ryzen 7 1700 or Equivalent
Processor (Intel): i7-6700K or Equivalent
Memory: 16 GB
Graphics card (AMD): RX Vega 56 or Equivalent
Graphics card (NVIDIA): GTX 1070 or Equivalent
DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
Hard-drive space: 55 GB

Minimum-kraven torde således inte ställa till några problem för gemene gamer, men de rekommenderade specifikationerna får nog en och annan finsmakare att svettas just nu. Å andra sidan förmedlas inte exakt vad man får med den rekommenderade hårdvaran, men sannolikt handlar det ju om saker som 4K-upplösning, texturer i ultraupplösning och hela det köret, och det klarar åtminstone jag mig utan.

Star Wars Jedi: Fallen Order släpps den 15 november.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar