facebook_pixel
Här är den nya Fortnite-kartan i all dess prakt!

Här är den nya Fortnite-kartan i all dess prakt!

Tidigare idag kollade vi in den läckta trailern för Fortnite Chapter 2 Season 1 (åh herregud), och nu har Fortnite mycket riktigt återvänt från det svarta hålet tillsammans med en helt ny karta. Grejen är dock att den är fylld av frågetecken, som du i egenskap av spelare fyller i medan du spelar.

Om din nyfikenhet tar överhanden (eller om du inte bara orkar bry dig) så kan du dock kolla in den fullständiga, avtäckta kartan på bilden här intill. Kartan verkar bjuda på betydligt mycket mer natur och längre avstånd än den gamla kartan – med vattendrag i princip överallt, väldigt tacksamt med tanke på de nya båtarna – medan tidigare bekanta namn som Salty Springs, Pleasant Park och Retail Row dyker upp även här. I sydöst hittar vi snötäckta berg, tillsammans med ett träsk i sydväst, och till synes torrare jordbrukslandskap nordöst.

Vartefter du fyller i kartan i själva spelet får du mängder av erfarenhetspoäng, och notifikationer när du hittar nya platser. En kul idé som kanske är synd att förstöra så här på förhand, men hej, det är för sent nu!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar