facebook_pixel
Här är den första trailern för Red Dead Redemption 2 till pc

Här är den första trailern för Red Dead Redemption 2 till pc

Att Red Dead Redemption 2 tids nog skulle släppas till pc trodde de allra flesta, men att det skulle ske redan i höst tog åtminstone mig lite grann på sängen när bomben briserade tidigare den här månaden. Debuten sker den 5 november, och nu har vi fått den allra första pc-fokuserade trailern!

I trailerbeskrivningen utlovas vi finfina saker som 4K-upplösning i 60 fps, utökat visningsavstånd, bättre skuggor och ljussättning, nya gräs- och pälstexturer, samt “mycket mer”. Men smakar det så kostar det, och exakt hur mycket fick vi reda på när systemkraven och de rekommenderade specifikationerna presenterades förra veckan, tillsammans med de första officiella skärmdumparna. Vi passar även på att påminna om att Steam-versionen släpps först någon gång i december, så det är Rockstar Games Launcher, Epic Games Store eller Green Man Gaming som gäller om du vill börja spela Red Dead Redemption 2 så fort som det överhuvudtaget är möjligt.

Här är den första trailern för pc-versionen av Red Dead Redemption 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar