facebook_pixel
Här är 25 minuter från Blacksad: Under the Skin

Här är 25 minuter från Blacksad: Under the Skin

Ibland stöter till och med luttrade nyhetsskribenter som undertecknad på titlar som gått mig fullständigt obemärkt förbi. Som denna; Blacksad: Under the Skin är ett nytt äventysspel av Microids, Pendulo Studios och Ys Interactive, och nu har vi fått hela 25 spelminuter från titeln som du kan kolla in nedan.

Blacksad: Under the Skin släpps via Steam den 5 november (nästa tisdag!) och det beskrivs som “en mörk historia om korruption i New Yorks undre värld”, där man spelar som den karismatiska privatdetektiven John Blacksad. Blacksad är också, utifall du inte märkt det ännu, en stor, muskulös katt, och även alla andra rollfigurer i spelet är djur av olika slag, vilket får åtminstone mig att tänka på det noir-doftande och oerhört hyllade Telltale Games-äventyret The Wolf Among Us. Och sämre jämförelser kan man råka ut för, eller hur?

Här är 25 nya spelminuter från Blacksad: Under the Skin.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar