facebook_pixel
Ghost Recon Breakpoint släpps på fredag, kolla in lanseringstrailern

Ghost Recon Breakpoint släpps på fredag, kolla in lanseringstrailern

Vad är spellanseringar nu för tiden egentligen? Det är svårt att säga då den officiella releasedagen för Ghost Recon Breakpoint är nu på fredag, den 4 oktober, men man kan ändå spela actionsandlådespelet redan nu om man inhandlar Gold– eller Ultimate-utgåvorna (för 100 respetive 110 euro).

Faktum är att redaktionens egna skäggiga elitsoldat Tveskägg spelade Ghost Recon Breakpoint live på internet igår via Twitch (arkivet kommer även hittas på vår Youtube-kanal inom kort), och ingen mindre än Jerry “Bob” Fogselius recensionsspelar för fulla muggar just nu, i syfte att leverera ett omdöme under helgen (säger jag utan att ha en aning om den överenskomna deadlinen, men det kan han gott ha, Jerry).

Den stundande lanseringen till ära har Ubisoft släppt en lanseringstrailer för Ghost Recon Breakpoint som du kan kolla in här nedan, där vi får bekanta oss med de vilt varierande miljöerna på den fiktiva ön Aurora, där spelaren ombeds skjuta mängder av hårdtränade elitsoldater, på egen hand eller tillsammans med upp till tre vänner.

Här är lanseringstrailern för Ghost Recon Breakpoint.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar